Agri

HomeAgri

Agri

Droogijs is een veelwrite my essayzijdig koelmiddel dat wordt gebruikt in zowel de voedingsmiddelenindustrie als in andere takken van de industrie. Het heeft veel toepassingen aangezien het producten snel koelt, het eenvoudig doseerbaar is en er geen extra investeringen customwriting nodig zijn. Het enige wat u als gebruiker hoeft te doen om te koelen, is een schep droogijs toevoegen.

Droogijs is de vaste vorm van koolstofdioxide.write my essay Het bevat geen water en heeft nauwelijks invloed op producten waarmee het in aanraking komt. Droogijs sublimeert en laat geen resten achter.

Droogijs wordt veel gebruikt in combinatie met professionele verwerkingsmachines waaronder: deegkneders, vleescutters en mengers. Hierdoor blijven uw producten tijdens de het proces op de juiste temperatuur.

Ook tijdens het interne transport biedt droogijs een uitkomst. Het voorkomt dat de temperatuur van tussenproducten, zoals vis en lever, niet te hoog oploopt.

Bij reinigingswerkzaamheden is droogijs-stralen een effectieve bestessayshere – affordable papers online: cheap, fast, good methode. Mallen, vormdelen en apparatuur kunnen worden schoongemaakt zonder dat er water wordt gebwrite my essayruikt of schadelijke oplosmiddelen. Ook voor zwaardere klussen is de methode veilig en milieuvriendelijk.

Hieronder staan de belangrijkste voordelen van droogijs als koelmiddel nog eens op een rijtje:

  1. Eenvoudig te mengen in voedingsmiddelen
  2. Geen investeringen nodig om te kunnen koelen
  3. Eenvoudig te doseren
  4. Er komt geen water aan te pas dus de receptuur wordt niet aangetast

Bovenstaande voordelen maken droogijs daarom uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de volgende toepassingen:

  • Koeling bij intern transport. Tijdens het interne transport biedt droogijs een uitkomst. Het voorkomt dat de temperatuur van tussenproducten,write my essay zoals vis en lever, niet te hoog oploopt. Deze toepassing wordt gebruikt in slachthuizen, waar orgaanvlees wordt koel gehouden door middel van droogijs. Op deze manier gaat er geen stukje vlees verloren en wordt er geen stroom verspild.
  • Bij schoonmaakwerkzaamheden biedt droogijs eveneens uitkomst, omdat het vette resten en aangebakken vuil effectief verwijdert. Het CO2 vervliegt en de vervuiling kan worden opgeveegd. De droogijs-straalpellets, ook wel granulaat genoemd, worden via een droogijs-straalmachine met hoge snelheid op het te reinigen oppervlak gespoten, waardoor het vuil als het ware wegspat. Het is milieuvriendelijke reinigingstechniek. Er komen geen schadelijke stoffen aan te pas. (zie reiniging)
  • Droogijs is ook geschikt voor gebruik op plaatsen waar er geen elektriciteit is, maar er wel voedsel koel moet worden gehouden.
  • Tijdens het bereiden van bepaalde producten kunt u problemen krijgen met de temperatuur daarvan. U moet zich aan de temperatuurregels houden, maar dit kan moeilijk zijn als u bijvoorbeeld deeg moet kneden of iets moet mengen. Deze handelingen kunnen ertoe leiden dat de temperatuur stijgt. Droogijs biedt een uitkomst omdat het met het product gemengd kan worden zonder invloed te hebben op de samenstelling van het eindproduct. Hierdoor blijft tijdens write my essayde bereiding alles netjes op temperatuur en smaakt alles even lekker. Droogijs is eenvoudig te doseren en te gebruiken in uw kneders, mengers en cutters.
color
http://icsdryice.com/wp-content/themes/flash-installable/
http://icsdryice.com/
/home/ics/build-master/releases/20160906092551/public/
#0183d1
style1
scroll
Berichten laden...
#212121
none
loading
#212121
Sort Gallery
on
off
off
on
off