De expressdienst

HomeDe expressdienst

Droogijs transport

ICS Dry-Ice Express is gespecialiseerd in het versturen van tijd- en temperatuur kritische sample shipments / clinical trials wereldwijd. ICS Dry-Ice Express kan het gehele transport verzorgen, inclusief:

  • Droogijs
  • Isolerende verpakking / gekwalificeerde verpakking
  • Classificatie
  • export documentatie, enz.

Met onze expressdienst bieden we u een totaaloplossing om uw producten, zowel nationaal als internationaal, snel, veilig en in overeenstemming met de wetgeving  te bezorgen op de door u aangegeven adressen op de juiste temperatuur.

Erkend luchtvragent

ICS Dry-Ice Express is erkend luchtvrachtagent en heeft hiermee sneller toegang tot vliegvelden en vliegtuigen en kan ook uw transport veilig verklaren voor luchttransport. Een ander voordeel is dat er verder geen aanvullende veiligheidsmaatregelen worden opgelegd. Zodat de kans op vertragingen hiermee wordt  beperkt.

 Werkwijze

Dagelijks rijden onze koeriers voorzien van diverse soorten isolerende verpakkingen en koudemiddelen (droogijs en gelpacks) naar onze klanten om de temperatuur kritische producten op te halen. De producten worden op locatie al voorzien van het juiste koudemiddel en afhankelijk van het bezorgadres worden de producten zo snel mogelijk geleverd.

Bezorgen

Voor de meeste bestemmingen binnen Europa is de levertijd doorgaans 1 werkdag, bezorgen tijdens kantoortijden. En op de grote steden zijn er vaak ook mogelijkheden om een tijdsoptie te nemen van bijv. 9 of 12 uur. Op basis van de postcode en plaats van de ontvanger, kunnen we voor u de levertijd berekenen.

Dedicated transport

Afhankelijk wat de urgentie is kunnen we maatwerk leveren. Denk hierbij aan het inzetten van een same-day levering. Of voor de langere afstanden het inzetten van een dedicated transport, bij een dedicated transport staan we in direct contact met de koerier. Die vanuit ons DC in Kaatsheuvel direct naar de eindbestemming zal rijden.

Schiphol

Met de status als erkend luchtvrachtagent kunnen we desgewenst ook direct vluchten boeken bij de grote airlines en in samenwerking met onze agenten in het buitenland de douane afhandeling regelen.

Customer Service

Nadat we de producten bij u hebben opgehaald zal Customer Service uw pakketjes volgen totdat ze zijn geleverd bij uw klant. En ontvangt u een terugkoppeling met de aflevergegevens per e-mail.

Ook voor vragen en advies omtrent bij te sluiten documenten buiten de EU kan onze Customer Service u uitstekend helpen.

Voordelen

ICS vervangt met deze formule meerdere leveranciers, wat u tijdwinst en gemak oplevert. Dus u heeft  1 vaste partner voor het versturen van al uw diepgevroren producten. En omdat ICS ook de verpakking en droogijs verzorgt, kunnen we ook flexibel zijn mocht u op het laatste moment bijvoorbeeld toch meer producten willen versturen. De expressdienst verzorgt het complete transport:

  • Ophalen van uw diepgevroren producten
  • Isolerende verpakking
  • Droogijs
  • Classificatie en handling luchtvracht
  • Opmaken airwaybill/ vrachtbrief
  • Leveren door-to-door
color
https://icsdryice.com/wp-content/themes/flash-installable/
https://icsdryice.com/
/home/icsdryice/build-master/releases/1/public/
#0183d1
style1
scroll
Berichten laden...
#212121
none
loading
#212121
Sort Gallery
on
off
off
on
off