Catering / horeca

HomeCatering / horeca

Catering / horeca

Horeca

Droogijs wordt vaak door horecagroothandels verkocht omdat de veelzijdigheid van het product vele toepassingen kent in zowel clubs als restaurants. Bij de bereiding van voedsel waarbij moleculair koken wordt toegepast, biedt droogijs een uitkomst. Door de temperatuur van droogijs, -80 graden, is het mogelijk om nieuwe gerechten te bedenken die vroeger niet mogelijk waren. De temperatuur komt de smaak ten goede, waardoor deze culinaire hoogstandjes hoog worden aangeschreven door kenners. Bij het afsluiten van een diner is er niets spectaculairder dan een dessertbuffet, waarbij de mist over de tafel rolt. Dit effect is eenvoudig te bereiken door droogijs met een beetje warm water te combineren. Maar ook bijvoorbeeld van het uitserveren van een aperitiefje in combinatie met de mistystix, maakt u zeker indruk op uw gasten.

Catering

Droogijs is een geweldige oplossing voor evenementen. Dankzij de veelzijdigheid van droogijs kan het gedurende evenementen op verschillende manieren worden ingezet.

Tijdens evenementen worden regelmatig voedingsmiddelen afgekeurd door de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) vanwege een te hoge  temperatuur. Droogijs biedt een uitkomst voor evenementen op plaatsen waar geen elektriciteit aanwezig is. Zo blijft alles koel en kunt u ervan verzekerd zijn dat uw gasten lekker gaan eten.

Tijdens concerten en voetbalwedstrijden ijsjes verkopen in het publiek kan nu zonder problemen, door droogijs te gebruiken. Ook drankjes blijven perfect op temperatuur dankzij droogijs. Maar ook tijdens een barbecue is het belangrijk om uw producten perfect op temperatuur te houden. Dit kunt u eenvoudig doen, door het droogijs te combineren met scherfijs. Een laagje droogijs, met daarop scherfijs en uw vlees en vis kunt u zo op een mooie veilige manier presenteren.

 

color
https://icsdryice.com/wp-content/themes/flash-installable/
https://icsdryice.com/
/home/icsdryice/build-master/releases/1/public/
#0183d1
style1
scroll
Berichten laden...
#212121
none
loading
#212121
Sort Gallery
on
off
off
on
off