Disclaimer

HomeDisclaimer

Disclaimer

ICS Dry Ice aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. ICS Dry Ice aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van ICS Dry Ice opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel ICS Dry Ice alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is ICS Dry Ice niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door ICS Dry Ice worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel ICS Dry Ice uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door ICS Dry Ice worden onderhouden wordt afgewezen.

Leveringen

Wij verzenden de droogijs bestellingen met een externe vervoerder, deze heeft een richtlijn van 1 tot 2 werkdagen levertijd met uitzondering van feestdagen. Houdt u hiermee rekening bij het bestellen.
Aan de genoemde levertermijnen kunnen geen rechten aan de consument worden ontleend en/of schadevergoedingen worden uitbetaald.

color
https://icsdryice.com/wp-content/themes/flash-installable/
https://icsdryice.com/
/home/icsdryice/build-master/releases/1/public/
#0183d1
style1
scroll
Berichten laden...
#212121
none
loading
#212121
Sort Gallery
on
off
off
on
off