E-commerce

HomeE-commerce

E-Commerce in de voedingsmiddelenindustrie

Met de veranderende consumentenbehoefte en ontwikkelingen op het gebied van E-commerce, is het aanbod en diversiteit van de webwinkels de afgelopen jaren enorm gegroeid. Met name de levensmiddelenmarkt is bezig met een inhaalrace.

Door de toenemende vraag vanuit de markt om mee te denken over de distributie in de home-delivery-service heeft ICS inmiddels een aantal oplossingen, waarmee onze klanten hun gekoelde en of diepgevroren producten op de juiste temperatuur bij hun klanten kunnen bezorgen.

Als droogijsproducent en leverancier van isolerende verpakkingen begeven wij ons al jaren op de markt van de voedingsmiddelenindustrie en kunnen we deze kennis nu ook toepassen in de E-Commerce. Afhankelijk hoe de distributie bij u is ingericht, kunnen we samen bekijken waar er in de keten voor u nog behoefte is aan verbetering. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de warmere maanden, die u kunt opvangen d.m.v. het bijsluiten van droogijs en of andere isolerende verpakking. Graag bespreken we met u de mogelijkheden, hoe onze producten en of diensten ook van toepassing kunnen zijn voor uw bedrijf.

color
https://icsdryice.com/wp-content/themes/flash-installable/
https://icsdryice.com/
/home/icsdryice/build-master/releases/1/public/
#0183d1
style1
scroll
Berichten laden...
#212121
none
loading
#212121
Sort Gallery
on
off
off
on
off