Halloween/ evenementen/ theater

HomeHalloween/ evenementen/ theater

Evenementen/ theater 

Evenementen

Droogijs is een geweldige oplossing voor evenementen/ festivals. Dankzij de veelzijdigheid van droogijs kan het gedurende evenementen op verschillende manieren worden ingezet.

Tijdens evenementen worden regelmatig voedingsmiddelen afgekeurd door de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) vanwege een te hoge  temperatuur. Droogijs biedt een uitkomst voor evenementen op plaatsen waar geen elektriciteit aanwezig is. Zo blijft alles koel en kunt u ervan verzekerd zijn dat uw gasten lekker gaan eten.

Tijdens concerten en voetbalwedstrijden ijsjes verkopen in het publiek kan nu zonder problemen. Ook drankjes blijven perfect op temperatuur dankzij droogijs. Zeg maar dag tegen die lauwe biertjes of frisdrankjes.

Verder wordt droogijs ook in combinatie met mistystix toegepast als special effect in een cocktail om een mooi rookeffect te creëren.

Theater

Om op het podium een mooi rookeffect te creëren, is dit het mooiste d.m.v. droogijs in combinatie met een droogijs rookmachine. Met droogijs kunt u ervoor zorgen dat de rook mooi laag op het podium blijft hangen. Tevens kunt u het droogijs ook zonder rookmachine gebruiken als u maar op 1 locatie/ specifieke scène rook nodig heeft. Denk hierbij aan bijv. een laboratorium of rokende pannen. Vul hiervoor een laagje (water) toe en met een klein schepje droogijs, creëert u al een mooi rookeffect.

color
https://icsdryice.com/wp-content/themes/flash-installable/
https://icsdryice.com/
/home/icsdryice/build-master/releases/1/public/
#0183d1
style1
scroll
Berichten laden...
#212121
none
loading
#212121
Sort Gallery
on
off
off
on
off