Life Science & Health

HomeLife Science & Health

Life Science & Health

De farmaceutische industrie vormt een innovatief segment dat in grote mate afhankelijk is van proefnemingen. Elke dag worden nieuwe producten op verschillende locaties getest. U begrijpt uiteraard dat een perfecte logistiek daarom van groot belang is. Ook bij het vervoer van dure reagentia, farmaceutische producten en vaccins is een perfecte logistiek essentieel.

ICS Dry Ice Express, speelt sinds 1995 een belangrijke rol in het vervoer van gekoelde en diepgevroren producten voor de farmaceutische industrie. ICS vervoert dikwijls zendingen die zeer vatbaar zijn voor invloeden van buitenaf. Om te garanderen dat alles op temperatuur blijft en onbeschadigd aankomt, gebruiken wij verschillende isolerende verpakkingsmaterialen en koudemiddelen, waaronder droogijs. En naast de juiste verpakking  kunnen wij u ook helpen met het opstellen van een shipper’s declaration for dangerous goods.

Onze standaard service is Next-day-delivery. Dat betekent dat wij voor veel bestemmingen binnen Nederland en Europa de volgende dag al leveren. Naast onze koeriers werken wij samen met een netwerk van betrouwbare bedrijven met een bewezen staat van dienst, die werken volgens onze eigen hoge ICS standaarden. Tevens is ICS zelf ook erkend luchtvracht agent, waardoor we flexibel zijn en maatwerk kunnen leveren.

Door de jarenlange ervaring van ICS kunnen wij u garanderen dat wij ons zeer bewust zijn van de waarde van deze belangrijke monsters. Pakketten dienen in perfecte staat aan te komen. Onze marktpositie in deze specialistische tak van de logistiek levert het onomstotelijke bewijs van onze kennis en kracht.

color
https://icsdryice.com/wp-content/themes/flash-installable/
https://icsdryice.com/
/home/icsdryice/build-master/releases/1/public/
#0183d1
style1
scroll
Berichten laden...
#212121
none
loading
#212121
Sort Gallery
on
off
off
on
off