Ziekenhuizen en Laboratoria

HomeZiekenhuizen en Laboratoria

Ziekenhuizen en laboratoria

Ziekenhuizen en universiteiten versturen regelmatig infectueuze stoffen, genetisch gemodificeerde micro-organismen en diagnostische samples. Daarvoor is speciaal transport nodig. Aan de temperatuur en verpakking worden hoge eisen gesteld.

Vanwege de kwetsbare aard van deze zendingen is het belangrijk om er uiterst vakkundig mee om te gaan. Bij onjuist transport kunnen deze samples besmet of onbruikbaar raken.

Wij weten als geen ander dat universiteiten en ziekenhuizen behoefte hebben aan transporttemperaturen van -40 tot -80 graden Celsius. Dit is geen enkel probleem wanneer droogijs wordt toegepast.

ICS is uw professionele partner als het aankomt op hygiëne en betrouwbaarheid. Wij hebben reeds jarenlange ervaring met de toepassing van droogijs in de (bio)medische industrie, iets dat de nodige knowhow en ervaring vereist.

Bij ICS is elk medisch transport van levensbelang. Wij beseffen dat we geen fouten mogen maken bij zulke transporten. Alle medewerkers van ICS zijn getraind en toegewijd om aan de hoge eisen te voldoen.

color
https://icsdryice.com/wp-content/themes/flash-installable/
https://icsdryice.com/
/home/icsdryice/build-master/releases/1/public/
#0183d1
style1
scroll
Berichten laden...
#212121
none
loading
#212121
Sort Gallery
on
off
off
on
off